Line separator

VITALITEITS
DASHBOARD

Krijg als werkgever inzicht in de effecten die het vitaliteitsbudget heeft op de gezondheid van medewerkers. De overzichten zijn AVG/privacy proof!

RAPPORTAGES.

De rapportages geven de werkgever allerlei inzichten waarmee kan worden bijgestuurd. Onze adviseurs zijn getraind om de inzichten te helpen omzetten in acties waarmee vitaliteit nog meer wordt gestimuleerd.

Nieuwsgierig naar het effect van een workshop? Of het toevoegen van een product in de winkel? Zijn medewerkers meer gaan bewegen tijdens een challenge? Allerlei vragen die met data worden beantwoord!

Populaire producten en diensten

Welke producten en diensten zijn het meest populair bij de deelnemers. Welk winkelaanbod zouden we het beste kunnen aanzetten?

Uitgekeerd en besteed vitaliteitsbudget

Hoeveel budget is er tot nu toe uitgekeerd en verdiend. Hoeveel Healthcoins zijn er uitgegeven in de winkel. Welke verdienmogelijkheden en vaste uitkeringsbedragen hanteren we?

Effecten van challenges op gezondheid

Welke challenges staan er aan? Hoe lopen de challenges? Wat is het effect van challenges op bijvoorbeeld het gemiddeld aantal stappen dat men per dag zet? Of de slaap per dag?