kerstman.jpg
Line separator

FITTE
KERST

SHOP &
SPEEL
SAMEN.

Daar loop je eind december met een zware doos onder je armen naar de auto. Het motregent, want sneeuwen doet het al lang niet meer rond de kerstdagen. Thuis aangekomen maak je de doos open. Je bent nog enigszins nieuwsgierig, maar eigenlijk kun je de inhoud al wel dromen: een fles bubbels, luxe roomboter koekjes, kaasstengels, vreemde zoutjes, een blik ragout (wie eet dat eigenlijk?), een doosje kerstthee, een leuke kaart en nog een willekeurig artikel dat je niet per se nodig hebt: denk aan een fleecedeken, sokken in de verkeerde maat of een fakkel voor in de tuin die je niet hebt.   

 

Het traditionele kerstpakket: een feest van herkenning, maar misschien ook een beetje ouderwets – of mogen we dat niet zeggen? Kan het leuker en gezonder? Wij geloven van wel. Healthcoin ontwikkelde een fit kerstprogramma voor bedrijven waar beweging, een gezonde leefstijl, maar ook zéker plezier centraal staan. Want het zal wel weer geen witte kerst worden, maar misschien wel een fitte kerst! 

Een fit kerstpakket, we kunnen ons goed voorstellen dat je daar niet gelijk een beeld bij hebt. Daarom sturen we je graag ons informatiepakket, met een beeld van de app en de mogelijkheden van de shop, 40 pagina's in handzaam mobiel formaat! Vul je gegevens hieronder in en vraag hem aan!

Teaser.jpg

Vraag nu aan: het gratis Fitte Kerst info pakket