START EEN
PILOT!

De beste manier om kennis te maken met onze aanpak is het starten van van een pilot!

PILOT AANBOD.

Een pilot is een laagdrempelige manier om met onze aanpak kennis te maken. De pilot voeren we uit met minimaal 30 deelnemers gedurende 3 maanden. 

Deze pilot is GRATIS als er geen gezondheidswinst is bereikt onder de deelnemers. Neem contact met ons op voor een afspraak!

1. Planning & Kickoff

Start van de pilot

De kick-off is de eerste stap op weg naar een gezonde leefstijl. De deelnemers krijgen de wearable en toegang tot de Fitter app en worden op scherp gezet voor de eerste challenge! Dankzij een slimme startmeting weten we snel hoe mensen er voor staan bij aanvang.

2. Actie & inzicht

Challenges, Healthcoins verdienen, leren van berichten, inspireren van elkaar.

In deze fase worden er direct Healthcoins verdiend met slaap, beweging en ontspanning. In twee challenges worden deelnemers extra uitgedaagd om de beste versie van zichzelf te worden. Tijdens deze fase ontstaat veel inzicht over het eigen gedrag en de kansen voor verbetering.

3. Leren & vervolg

Evalueren van effecten

Doorlopend wordt feedback gegeven aan de deelnemers, aan het eind van de pilot is er een mooi beeld van de voortgang van de groep als geheel. Hierna kan de aanpak nog gerichter worden ingezet voor de rest van de organisatie. Geen effect? Geen kosten!

ERVAAR PLUG&PLAY VITALITEIT.

Dit is jouw ticket tot een vitale organisatie! Laat je gegevens achter en wij staan klaar voor jouw gezondheidswinst!

Hoe kunnen we helpen?

Blijf op de hoogte

Krijg het laatste nieuws via de e-mail

Neem contact op

Wil je meer weten over onze aanpak om de vitaliteit te vergroten of heb je een andere vraag. Vul dit formulier in en stel je vraag!

ADRES

TELEFOON

Industrieweg 22

9403 AA Assen

085 303 1284

E-MAIL

KVK

64047164