Line separator

START EEN
PILOT!

De beste manier om kennis te maken met onze aanpak is het starten van van een pilot!

PILOT AANBOD.

Een pilot is een laagdrempelige manier om met onze aanpak kennis te maken. De pilot voeren we uit met minimaal 20 deelnemers gedurende 2 maanden. 

We rekenen geen kosten als het minimum van 20 deelnemers voor deelname niet wordt gehaald. Maar met dit aanbod is die kans heel klein!

Jouw medewerkers krijgen namelijk:

  • Een Fitbit Inspire 2 t.w.v. 99,95 EUR

  • Een te verdienen Healthcoin tegoed van 25,- EUR, te besteden aan allerlei gezonde artikelen

  • Een kick-off online met duidelijke instructie

  • Een inspiratieworkshop "Vitaliteit voor iedereen" t.w.v. 50 EUR p.p. met de belangrijkste tips en trucs voor een gezonde leefstijl

  • Toegang tot de Fitter met Healthcoin app voor 2 maanden (met individuele en team challenges op het vlak van bewegen, voeding en slaap, quizvragen en notificaties met tips over een gezonde leefstijl.

  • Uitgebreide gezondheidsrapportage (privacy proof!) voor maximaal inzicht in de uitdagingen voor uw organisatie

Dit alles voor 150 EUR (ex. BTW) per persoon!

1. Werving

Werving van deelnemers

We leveren je materiaal aan voor een goede interne wervingscampagne. Indien gewenst ondersteunen we daarbij met een opgemaakte mail, strakke aanmeldingspagina en een centraal uitlegmoment. Als er na deze fase minder dan 20 deelnemers zijn gaan we niet van start en heb je geen kosten. Maar: ga er maar vanuit dat er voldoende animo is!

2. Actie & inzicht

Challenges, Healthcoins verdienen, leren van berichten, inspireren van elkaar.

In deze fase worden er direct Healthcoins verdiend met slaap, beweging en ontspanning. In twee challenges worden deelnemers extra uitgedaagd om de beste versie van zichzelf te worden. Tijdens deze fase ontstaat veel inzicht over het eigen gedrag en de kansen voor verbetering. De workshop "vitaliteit voor iedereen" geeft handvatten die men direct in de praktijk kan toepassen. Aan de slag dus!

3. Leren & vervolg

Evalueren van effecten

Doorlopend wordt feedback gegeven aan de deelnemers, aan het eind van de pilot is er een mooi beeld van de voortgang van de groep als geheel. Hierna kan de aanpak nog gerichter worden ingezet voor de rest van de organisatie. 

Deze eerste groep heeft in elk geval een vliegende start gemaakt met een gezonde leefstijl. En dat zal naar meer smaken.

ERVAAR PLUG&PLAY VITALITEIT.

Dit is jouw ticket tot een vitale organisatie! Laat je gegevens achter en wij staan klaar voor jouw gezondheidswinst!

Hoe kunnen we helpen?

Bedankt voor uw aanvraag.