Line separator

PRAKTISCH
AAN DE SLAG

Vanaf dag 1 kan en gaat iedereen praktisch aan de slag met de eigen vitaliteit, gestimuleerd door inzicht, spel en beloning.

UITGANGS-PUNTEN VOOR DEELNEMERS.

De deelnemer krijgt toegang tot een aanpak waarbij letterlijk elke stap in de goede richting telt en wordt gestimuleerd.

De uitgangspunten die wij hanteren zijn simpel en consequent doorgevoerd in de aanpak:

  • Meten = weten: via de wearable, via het Fitter platform en slimme vragenlijsten krijgen we snel een indruk van de gezondheid van de groep en het individu. Daar worden de workshops en interventies op afgestemd.

  • Elke stap telt: of het nu letterlijk een stap is die je zet om meer te bewegen of het werken aan een betere nachtrust. De voortgang die deelnemers boeken wordt beloond met Healthcoins.

  • Ook voor niet fitte mensen: de aanpak sluit juist ook heel goed aan bij mensen die nu minder sportief zijn en hard toe zijn aan een gezond duwtje in de rug.

  • Mix tussen offline en online: door een slimme mix van offline workshops en bijeenkomsten en digitale content die daar goed op aansluit wordt de kans op gedragsverbetering steeds groter.

  • Geen belerend vingertje: de aanpak focust op het belonen van het positieve, niet op het aan de schandpaal nagelen van fout en ongezond gedrag.

  • Inspiratie uit elkaar: voor iedereen blijft het een uitdaging om vaker de gezonde keuze te maken. Mensen inspireren elkaar tijdens het traject met voorbeelden van hoe zij ingesleten gewoontes kunnen doorbreken.

DE AANPAK IN WEKEN.

Voor een indruk van onze aanpak zie je hieronder een voorbeeld. Dit is uiteraard op maat instelbaar voor jouw organisatie! Beweeg of klik op de foto's voor een toelichting.