Vitaliteits­programma

Het vitaliteitsprogramma van Healthcoin bestaat uit een aantal onderdelen die we hieronder doorlopen. Het programma is opgebouwd vanuit vier gezondheidsdomeinen: voeding, beweging, slaap en mentaal. Deze domeinen komen terug in alle onderdelen van het programma.

Challenges

Neem het tegen jezelf of collega’s op in leuke en uitdagende challenges. Met behulp van een activity tracker (bijvoorbeeld een smartwatch) houd je je activiteit bij en weet je precies of je nog in de race bent voor een podiumplek.

workshops

We geven gedurende het vitaliteitsprogramma verschillende workshops: zowel fysiek als online. We geven zelf workshops, maar we werken ook samen met toonaangevende vitaliteitspartners.

Leefstijlcoach

Ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn eigen wensen, uitdagingen en valkuilen op het gebied van gezondheid. Daarom verzorgen we naast groepsprogramma’s ook individuele begeleiding aan werknemers. Onze leefstijlcoach helpt je daarbij.

Content

Informeren, inspireren en uitdagen, doen we door content met jou te delen: van interessante feitjes in de leefstijlapp tot artikelen met achtergrondinformatie.

Vitaliteitsbudget met shop

Gezond gedrag belonen we met healthcoins. Je kunt ze verdienen door bijvoorbeeld een challenge succesvol af te ronden of je gestelde doelen te behalen. In de shop ruil je healthcoins in voor gave gezonde producten die je nieuwe leefstijl een extra boost geven.

Resultaten Vitaliteitsprogramma

Meten is weten! We zijn trots op de resultaten die we boeken met ons vitaliteitsprogramma!

6.6
Cijfer voor de gezondere leefstijl
60 %
Raadt de aanpak aan bij collega's
1 /10
Denken positiever over werkgever
60 %
Wil het nieuwe gedrag voortzetten
60 %
Van de gezondheids­doelen worden behaald

Deelnemers aan het woord

De ervaringen!

Challenge fanaat
Challenge fanaat
Read More
De loopchallenge werd op het werk besproken, we liepen weleens een blokje om met de lunch maar nu is dat echt een goede gewoonte geworden, heerlijk. Even van je bureau weg.
HR manager
HR manager
Read More
We wilden een programma waar iedereen aan mee kon doen op z’n eigen niveau; van bankzitter tot fanatieke sporter. Zowel individueel als in teams. De Healthcoin aanpak was precies wat we zochten.
Inzicht gekregen
Inzicht gekregen
Read More
Veel meer gelopen, concreet bij alles nadenken en als het lopen zou kunnen dan lopen in plaats van fiets of auto
Gewichtsafnemer
Gewichtsafnemer
Read More
Door veel te lopen ben ik 8 kilo kwijt geraakt en de teller loopt nog 😉
Schone slaper
Schone slaper
Read More
Soms ging ik eerder naar bed om toch voldoende slaap te halen.
Zicht op mijn gezonde keuzes
Zicht op mijn gezonde keuzes
Read More
Dankzij dit programma heb ik veel meer inzicht in wat ik doe op een dag.
Previous
Next